Over...

Studio Niek is een bedrijf gespecialiseerd in 3D animaties, visualisatie en art impressie. Studio Niek kenmerkt zich als 3D generalist/CG artist met een sterk technisch oog. Door een combinatie van passie, kennis en aandacht is Studio Niek in staat het beste uit elk project te halen.

Animatie of foto realisatie is een duidelijke manier om een idee of product kracht bij te zetten. Immers een visueel beeld zegt meer dan duizend woorden. Vanaf schetsen, plattegronden of tekeningen (3D) is het mogelijk uw ideeën te visualiseren.

Studio Niek is een service gerichte partner die gaat voor resultaat. Door samen naar uw product of project te kijken kan maatwerk worden gerealiseerd.
Projecten worden vooraf geïnventariseerd, vastgelegd en begroot, Studio Niek werkt binnen vaste kaders zodat u als opdrachtgever weet waar u aan toe bent.

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op met Studio Niek. Wij maken graag een afspraak om nader kennis te maken.

Contact

Studio Niek
Bastiaansblok 17
4613 GB Bergen op Zoom

Tel: +31618153105
Mail: niek@studioniek.nl

Algemene informatie
KvK : 61467987

logo_op_wit

Recent werk

Dual Cycling Animatie

Door gebruik te maken van riggings-technieken (bewegende onderdelen koppelen.) zijn complexe en dynamische projecten overzichtelijk te houden. Rigging versnelt daardoor het animatie proces.

Crane claw animation

Om een kloppende animatie te verkrijgen kan ervoor gekozen worden om technieken en effecten te gebruiken. Voorbeelden zijn Physics: hiermee kunnen natuurlijke elementen zoals zwaartekracht en wind worden nagebootst.

Phone store

Met sfeerbeelden krijgt de klant een indruk van het eindresultaat. Op een duidelijke wijze laten zien wat er voor ogen is. Eventuele aanpassingen kunnen makkelijk worden toegevoegd voordat het eindconcept gerealiseerd wordt.

Logo fujin

Het omzetten van 2D naar 3D logo's komt steeds vaker voor. 3D geeft een logo behalve diepte ook extra uitstraling. Tevens kan een 3D logo worden toegevoegd in een animatie.