3D animatie

3D animatie : Studio Niek is een bedrijf gespecialiseerd in 3D animaties, visualisatie en art impressie. Studio Niek kenmerkt zich als 3D generalist/CG artist met een sterk technisch oog. Door een combinatie van passie, kennis en aandacht is Studio Niek in staat het beste uit elk project te halen.

Animatie of foto realisatie is een duidelijke manier om een idee of product kracht bij te zetten. Immers een visueel beeld zegt meer dan duizend woorden. Vanaf schetsen, plattegronden of tekeningen (3D) is het mogelijk uw ideeën te visualiseren.

Studio Niek is een service gerichte partner die gaat voor resultaat. Door samen naar uw product of project te kijken kan maatwerk worden gerealiseerd.
Projecten worden vooraf geïnventariseerd, vastgelegd en begroot, Studio Niek werkt binnen vaste kaders zodat u als opdrachtgever weet waar u aan toe bent.

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op met Studio Niek. Wij maken graag een afspraak om nader kennis te maken.

 

3D animatie is het middel om nieuwe producten of complexe processen onder de aandacht te brengen. Langdurige processen kunnen overzichtelijk en in korte tijd worden getoond, daarnaast kunnen processen versneld of vertraagd worden afgespeeld. Een 3D animatie kan onderdelen uitlichten en zaken laten zien waar een camera niet kan komen.

Met 3D animatie ervaart een klant het proces. Informatie wordt in korte tijd overgedragen en zal klanten sneller overtuigen van het te realiseren project.

 

Door middel van visualisatie krijgen projecten niet alleen de juiste uitstraling en sfeer, ook geeft het alle partijen dezelfde informatie. “Hoe zit het precies?” Voorkom miscommunicatie en daardoor onnodige vertraging en kosten.

Duidelijke en heldere informatie geeft vertrouwen bij uw klanten en maken de investering meer dan waard. Een goede Visualisatie draagt bij aan het succes van uw onderneming en dat van u klanten.

 

Voor een ontwerper is een schets een duidelijke zaak. Dit hoeft voor een klant niet altijd zo te zijn.

2D of 3D tekeningen kunnen een belangrijk middel zijn om details beter weer te geven.

Zeker bij presentaties is het uitwerken van schetsen belangrijk. Door middel van 3D kan het van alle kanten worden belicht en bekeken. Hierdoor laat u zien dat er aandacht aan is besteed, maakt het sprekend en overtuigt de klant.

 

Door gebruik te maken van riggings-technieken (bewegende onderdelen koppelen.) zijn complexe en dynamische projecten overzichtelijk te houden. Rigging versnelt daardoor het animatie proces.

 

Om een kloppende animatie te verkrijgen kan ervoor gekozen worden om technieken en effecten te gebruiken. Voorbeelden zijn Physics: hiermee kunnen natuurlijke elementen zoals zwaartekracht en wind worden nagebootst.